Estudio analítico de las aguas minerales empleadas en la maduración de los peloides españoles

  • Iluminada Corvillo Martín
  • Carla Morer Liñán
  • Anabel Martín Megías
  • Lourdes Aguilera López
Keywords: Mineral water, Peloid, Lo Pagán

Abstract

The mineral waters from Archena, Arnedillo, Caldas de Bohí, El Raposo and Lo Pagán are used to mature Spanish peloids. This study analyses Lo Pagán water. The analytical determinations of the other waters used to mature the peloids have been taken from recent bibliography.

Downloads

Download data is not yet available.

Crossmark

Metrics

Published
2007-06-11
How to Cite
Corvillo Martín I. ., Morer Liñán C. ., Martín Megías A. . y Aguilera López L. . (2007). Estudio analítico de las aguas minerales empleadas en la maduración de los peloides españoles. Anales de Hidrología Médica, 1, 119-133. https://revistas.ucm.es/index.php/ANHM/article/view/ANHM0606110119A
Section
Articles