Utilización del gen Alt a 1 para la detección de Alternaria spp. en productos hortofrutícolas mediante una técnica de PCR

  • R. Martín de Santos
  • T. García Lacarra
  • M. A. Pavón Moreno
Keywords: Polymerase chain reaction (PCR), Alternaria spp, , Alt a 1

Abstract

A polymerase chain reaction (PCR) method, based on oligonucleotide primers targeting the Alt a 1 gene, has been developed for the specific identification of Alternaria spp. In vegetables. The limit of detection of the method was 102 cfu/ml either in culture or tomato paste.

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Published
2008-11-07
How to Cite
Martín de Santos R. ., García Lacarra T. . y Pavón Moreno M. A. . (2008). Utilización del gen Alt a 1 para la detección de Alternaria spp. en productos hortofrutícolas mediante una técnica de PCR. Revista Complutense de Ciencias Veterinarias, 2(2), 105-113. https://revistas.ucm.es/index.php/RCCV/article/view/RCCV0808220105A
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Articles