Vicent Martines, El «Tirant» poliglota. Estudi sobre el «Tirant lo Blanch» a partir de les seues traduccions espanyola, italiana i francesa deIs segles XVI-XVIII. - Grifoll, Isabel (Revista de Filología Románica, 1998)
Sin resumen