González Álvaro, César: La narrativa catalana al segle XXI, balanç crític (Institut d’Estudis Catalans), de Josep Camps y Maria Dasca, Barcelona, Societat Catalana de Llengua i Literatura, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, 2019, 139 p. - González Álvaro, César (Revista de Filología Románica, 2020)
Rese´ña de la obra de Camps, Josep y Dasca, Maria (eds.) (2019): La narrativa catalana al segle XXI, balanç crític. Barcelona: Societat Catalana de Llengua i Literatura, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. 139 pp. ISBN: 9788499654645