Carbó, Ferran, Gregori, Carme i R. X. Rosselló (eds.), La ironia en les literatures occidentals des de l’inici de segle fins a 1939, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 552 pp. - Ferrando, Mireia (Revista de Filología Románica, 2017)
Carbó, Ferran, Gregori, Carme i R. X. Rosselló (eds.), La ironia en les literatures occidentals des de l’inici de segle fins a 1939,