Martí B. Fons Sastre (ed.), L´actor i la memòria. Arts escèniques, creativitat i neurociències, Palma de Mallorca, Editorial ESADIB, 2016. - Ribagorda, Miguel (Pygmalion. Revista de teatro general y comparado, 2025)
Martí B. Fons Sastre (ed.), L´actor i la memòria. Arts escèniques, creativitat i neurociències, Palma de Mallorca, Editorial ESADIB, 2016.