Poemas (escolma de "Sonora") - Pato, Chus (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Escolma de tres poemas de Chus Pato publicados na súa obra Sonora (Xerais, 2023), Premio Nacional de Poesía 2024.
Keywords: Chus Pato