Costas, Xosé-Henrique (2023): "Ao sur da liberdade". Cangas do Morrazo: Editorial Morgante, 234 pp. - Rodríguez Guerra, Anxo (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2025)
Recensión do libro Ao sur da liberdade de Xosé-Henrique Costas (Cangas do Morrazo, Editorial Morgante, 2023) a cargo de Anxo Rodríguez Guerra.
Keywords: Xosé-Henrique Costas