Angueira, Anxo (2022): "Palmeiras, piueiros". Santiago de Compostela: Chan de Pólvora (Col. Cova da Lontra, nº 6), 179 pp. - Cruz Pérez, María Sonia (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Recensión do libro Palmeiras, piueiros de Anxo Angueira (Santiago de Compostela, Chan de Pólvora, Col. Cova da Lontra, nº 6, 2022), a cargo de María Sonia Cruz Pérez.
Keywords: Anxo Angueira