A cultura e a lingua galegas en Madrid: o labor do Centro de Estudos Galegos durante o curso 2018-2019 - Cousillas Pena, Paula (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2019)
A cultura e a lingua galegas en Madrid: o labor do Centro de Estudos Galegos durante o curso 2018-2019