«Sempre e mais despois». No centenario do nacemento de Raimundo García Domínguez, Borobó - Acuña Trabazo, Ana (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2016)
Este artigo céntrarase na obra literaria menos coñecida do xornalista Borobó: a poesía, o teatro e a narrativa en galego. Previamente rastrexaremos a presenza de Borobó na revista Madrygal e, ademais, abordaremos a relación do madrigalego cos máis novos que asistían ao faladoiro do Café Comercial.
Keywords: Raimundo García Domínguez; Borobó; poesía; teatro; narrativa; Madrygal; “Sétima”