Achegamento aos grupos de galegos en Madrid durante os primeiros trinta anos do século XX: a Mocedade Céltiga - Acuña, Ana (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2015)
Nesta exposición profundarase nun grupo de galegos en Madrid que, baixo diferentes nomes (Xuventude Céltiga, Irmandade Céltiga de Madrid, Mocedade Céltiga, Delegación da Irmandade Nazonalista Galega) e arredor de Fermín Penzol, se desenvolveu entre 1919 e 1926.
Keywords: Grupos de galegos en Madrid; Fermín Penzol; Mocedade Céltiga