Bases para unha cronoloxía da literatura galega (1801-1900) - López, Teresa (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2015)
Presentación do proxecto de investigación en curso CROLIGA. Cronoloxía da literatura galega (1801-1900), que ten como obxecto elaborar unha base de datos das obras publicadas en volume no período citado para póla a disposición pública a través dun portal web. Explícanse as súas características, as fases de desenvolvemento e os resultados obtidos até a data.
Keywords: Cronoloxía; literatura galega; século XIX; CROLIGA