Notas arredor de "A taberna do Galo" de Celso Emilio Ferreiro - García López, José Ángel (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2012)
No presente artigo levamos a cabo unha aproximación a algúns aspectos relativos ás instancias narrativas, as intertextualidades e varios referentes tomados da realidade (confirmados ou non polos estudosos) que apreciamos no libro A taberna do Galo, un dos froitos mais serodios da pluma de Celso Emilio Ferreiro, o cal viu a luz en 1978 como anticipo dun orixinal que este autor non puido terminar: Memorias de nunca.
Keywords: narrativa; biografía; autobiografía; autoficción; literatura galega; Celso Emilio Ferreiro.