Glosas al Libro de las Horas de Vicente Risco - Villar Dégano, Juan F. (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2009)
Neste artigo comentan-se as principais características formais e de contido do Libro de las horas de Vicente Risco, no intre do xénero da glosa, escolma que o autor amosa como mostra ilusionante da súa tarefa literaria e das súas inquedanzas intelectuais e humans no derradeiro período da súa vida.
Keywords: Teoría; Crítica; Literatura; Escritores galegos