O valor da escala parroquial na análise dos cambios da ocupación territorial na provincia de Pontevedra - Pazo Labrador, Alberto José (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2009)
Neste artigo intentamos pór de manifesto a virtualidade da escala parroquial para a análise territorial, aplicada ó estudo dos cambios e á reorganización da poboación na provincia de Pontevedra
Keywords: Parroquia; Densidade de poboación; Contrastes xeográficos; Pautas de organización da poboación; Representación cartográfica