Análise retórica dos artigos de Manuel Rivas na prensa escrita - Piñeiro Domínguez, María Jesús (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2010)
Neste traballo realízase unha análise retórica dalgúns artigos publicados polo escritor Manuel Rivas en La Voz de Galicia entre 1990 e 1992, recollidos en Unha espía no reino de Galicia (2004). Preténdese determinar de que xeito están conectadas as facetas literaria e xornalística do escritor.
Keywords: Manuel Rivas; Retórica; Análise; Artigos; Xornalismo; Prensa