Las Cántigas de alén de José Ángel Valente: tradición y ruptura de la poesía gallega - Martínez-falero, Luis (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2010)
José Ángel Valente só publicou un libro en galego, Cántigas de alén. Neste artigo suscitamos un estudio de literatura comparada entre esta obra de Valente en galego e a súa produción en castelán, así como a relación con outros autores, en torno ao imaxinario literario.
Keywords: Poesía; Imaxinario; Literatura Comparada