Un anaco de "S’intelligèntzia de Elias", de Giuseppe Coròngiu, traducido ao galego - Basalo Bembibre, Pedro (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Tradución ao galego do Prefacio de S’intelligèntzia de Elias, de Giuseppe Coròngiu.