A (re)escritura feminista. Notas sobre Begoña Caamaño - Nogueira Pereira, María Xesús (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2016)
Achegamento á figura de Begoña Caamaño (1964-2004), que atende tanto ao perfil biográfico e intelectual como ás principais claves do seu proxecto narrativo. O traballo pretende ademais situar a escritora nas coordenadas da narrativa galega contemporánea, en particular nas escrituras de xénero desenvolvidas nas últimas décadas.