Posibles indicios del género de comedia ciudadana en "A man da Santiña" de Ramón Cabanillas - Fernández Poza, Óscar (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2015)
Nesta investigación preténdese ver os posíbeis indicios do xénero da comedia cidadá na obra A man da Santiña deRamón Cabanillas. Primeiramente faremos algunhas observacións verbo dos intentos por parte da dramaturxia galegade se adaptar aos novos tempos e, a seguir, abordaremos unha definición do xénero partindo das premisas xa existentesno teatro catalán. Por último, concluiremos cunha análise da obra de Ramón Cabanillas.