Violencia e identidade en "A vitoria do perdedor" - Vilavedra Fernández, Dolores (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2014)
O artigo pretende analizar a violencia como vector de elaboración da identidade individual do protagonista da novela A vitoria do perdedor de Carlos G. Reigosa e para demostrar a súa funcionalidade nun contexto narrativo que se presenta en boa medida como un ámbito de reflexión moral.