O galego na encrucillada do plurilingüismo - Vicente Rodríguez, Denis (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2014)
Neste traballo realizamos unha análise do discurso do plurilingüismo en Europa e Galicia achegando unha proposta para a súa renovación co obxectivo da promoción do galego.