Emilia Pardo Bazán e a cultura galega. Edición de «La muiñeira» - López Quintáns, Javier (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2014)
O traballo edita “La muiñeira”, artigo de Emilia Pardo Bazán. Introdúcese a cuestión do tema de Galicia na súa obra. A continuación, proponse a edición anotada do texto.