Breve aproximación estilística e temática á obra poética de Ánxel Fole - García López, José Ángel (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2014)
No presente artigo realizamos un achegamento sucinto a algúns aspectos estilísticos e temáticos observados na poesía do escritor galego Ánxel Fole, amais de exhumarmos un texto non incluído no corpus lírico recollido na Obra literaria completa deste autor.