"Cara a Times Square" ou o itinerario cara á negación da identidade - Galiano Leis, Beatriz (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2013)
O propósito deste traballo é realizar un achegamento ao tratamento do tema da identidade, tanto dende unha perspectiva persoal como nacional, na novela Cara a Times Square. Con este fin, a atención póusase en tres aspectos fundamentais: a anonimia dos personaxes, o recurso a grandes espazos urbanos e a recorrencia do tema da estranxeiría.