Valencias identitarias en Xoguetes pra un tempo prohibido, de Carlos Casares - Fernández Vázquez, Mar (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2011)
Este artigo repara nas valencias identitarias de Xoguetes pra un tempo prohibido e salienta as achegas de Casares á configuración do sistema literario galego.