A animación en plastilina: Algarabía Animación. The animation in plasticine: Algarabía Animación - Bermejo Rubio, Arturo (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2006)
Este artigo tenta un achegamento ó labor de animación en plastilina do estudio Algarabía Animación.