Voz e memoria: a correspondencia entre Xoán Vidal Martínez e Xosé M.ª Álvarez Blázquez - Acuña, Ana (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2006)
Este artigo testemuña a amizade entre Xoán Vidal Martínez e Xosé M.ª Álvarez Blázquez e céntrase na correspondencia mantida polos dous escritores.