O Camiño de Santiago na pintura de Antonio Moragón - Moragón Arias, María Pilar (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2009)
Neste artigo glosamos a figura de Antonio Moragón Agudo, o primeiro pintor que no século XX retratou as paisaxes da ruta xacobea en varias exposicións e en diversas publicacións literarias.