García Negro, María del Pilar (2023): "Intenso y solidario feminismo. Estudos rosalianos" (Introdución, escolma e edición de Carme Fernández Pérez-Sanjulián. Epílogo de Kathleen March). A Coruña: Servizo de Publicacións da Universidade da Coruña, 228 pp. - Rodríguez González, Olivia (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Reseña de la obra Intenso y solidario feminismo. Estudos rosalianos de Pilar García Negro (con introducción, selección y edición de Carme Fernández Pérez-Sanjulián, y epílogo de Kathleen March), publicada por el Servizo de Publicacións da Universidade da Coruña (2023), a cargo de Olivia Rodríguez González.