Angueira, Anxo (ed) (2024): "X. L. Méndez Ferrín. Poesía reunida". Vigo: Xerais, 552 pp. - Castro Buerger, Iago (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Reseña de la obra X. L. Méndez Ferrín. Poesía reunida de Anxo Angueira (Vigo: Xerais, 2024), a cargo de Iago Castro Buerger.