García-Fernández, Miguel e Ricardo Pichel (eds.) (2023): "Desde San Paio de Antealtares. Historia, patrimonio e vida monástica. Estudos dedicados a sor Mercedes, arquiveira de San Paio, e á Comunidade de Antealtares" - Mariño Paz, Ramón (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Review of Desde San Paio de Antealtares. Historia, patrimonio e vida monástica. Estudos dedicados a sor Mercedes, arquiveira de San Paio, e á Comunidade de Antealtares edited by Miguel García-Fernández and Ricardo Pichel (Santiago de Compostela: Consorcio de Santiago / Alvarellos Editora, 2023), by Ramón Mariño Paz.