Manuel Pereira Valcárcel: poesía de la Experiencia en la Galicia actual. Manuel Pereira Valcárcel: Experiental Poetry in Galicia at present - Regueiro Salgado, Begoña (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2006)
O presente artigo consta de dúas partes fundamentais. A primeira delas trata de inscribir a Manuel Pereira Valcárcel nas correntes da literatura galega dos anos oitenta e noventa. A segunda parte céntrase nunha análise da obra do poeta.
Keywords: Experiencia; Palabra vivencial; Tempo; Morte; Amor