La amistad de Alejandro Sawa y Ramón del Valle Inclán en el Archivo de los Sawa (1862-1984) - González Martel, Juan Manuel (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2006)
O grande valor documental do arquivo da familia Sawa permítenos bosquexar, a través de cartas, fotografías, etc., na relación de amizade que existiu entre Alejandro Sawa e Valle-Inclán. Tamén no seu mundo literario, vivencial e, consecuentemente, na pegada que de todo isto conservan as súas obras.
Keywords: Familia Sawa; Valle-Inclán; Teatro; Arquivo; Cartas; Fotografías