Mar del Sol, primer libro de Castroviejo: su celtismo y su deuda con Manoel Antonio - Estévez, Manuel Antonio (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2006)
No primeiro libro que escribiu Castroviejo están presentes dous elementos que se manterán en toda a súa obra literaria: o mar e o mundo mítico celta. No artigo analízase, tamén, a débeda que esta obra ten con De catro a catro.
Keywords: Castroviejo; Manoel Antonio; Celtismo; Mar; “Máis alá!”