Cousillas, Paula et. alii (2024): "Dun poema ás ardentes estrofas. Visión arredor da obra de Eduardo Pondal. Carballo: Espiral Maior, 147 pp. - Cruz Pérez, María Sonia (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Review of Dun poema ás ardentes estrofas. Visión arredor da obra de Eduardo Pondal, by Paula Cousillas, Dolores González de la Peña, Marcial Tenreiro-Bermúdez, Miguel Ángel Martínez Quintanar, María Teresa Angeriz Agrelo, Antonio Andrade Figueiras, Afonso Xavier Canosa Rodriguez, and Luís G. Soto (Carballo: Espiral Maior, 2024), by María Sonia Cruz Pérez.