Angueira, Anxo (ed) (2024): "X. L. Méndez Ferrín. Poesía reunida". Vigo: Xerais, 552 pp. - Castro Buerger, Iago (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Review of Anxo Angueira’s X. L. Méndez Ferrín. Poesía reunida (Vigo: Xerais, 2024), by Iago Castro Buerger.