Losada, Ricardo Xosé (2024): "Un inferno frío". Noia: Toxosoutos, 128 pp. - Blanco Ramos, Carmen (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Review of Ricardo Xosé Losada’s Un inferno frío (Noia: Toxosoutos, 2024) by Carmen Blanco Ramos.