García Negro, María del Pilar (2023): "Intenso y solidario feminismo. Estudos rosalianos" (Introdución, escolma e edición de Carme Fernández Pérez-Sanjulián. Epílogo de Kathleen March). A Coruña: Servizo de Publicacións da Universidade da Coruña, 228 pp. - Rodríguez González, Olivia (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Review of Intenso y solidario feminismo. Estudos rosalianos by Pilar García Negro (with an introduction, selection, and editing by Carme Fernández Pérez-Sanjulián, and an epilogue by Kathleen March), published by the Servizo de Publicacións da Universidade da Coruña (2023), by Olivia Rodríguez González.