Lama López, María Xesús (2022): Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega. Vol. I. Faro: Universidade do Algarve, 176 pp. - Gonçalves Soares, Ana Rita (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Review of Volume 1 of Apropiación cultural e contradiscurso histórico. A materia artúrica na literatura galega by María Xesús Lama López (Faro, University of the Algarve, 2022), by Ana Rita Gonçalves Soares.