“Lapislázuli”, tradución de Mircea Cărtărescu (’Peisaj după isterie’, 2017) - Diz Villanueva, Alba (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2019)
Tradución do relato “Lapis lazuli”, en Peisaj după isterie, Bucarest, Humanitas, 2017, pp. 230-236. Crédito da foto: https://es.wikipedia.org/wiki/Mircea_Cărtărescu.