Arcadio López Casanova: Diccionario Metodolóxico de Análise Literaria. I A poesía. Textos líricos galegos da Idade Media ós nosos días. - Llorca Antolín, FIna (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2002)
Sin resumen