García-Fernández, Miguel e Ricardo Pichel (eds.) (2023): "Desde San Paio de Antealtares. Historia, patrimonio e vida monástica. Estudos dedicados a sor Mercedes, arquiveira de San Paio, e á Comunidade de Antealtares" - Mariño Paz, Ramón (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Reseña de la obra Desde San Paio de Antealtares. Historia, patrimonio e vida monástica. Estudos dedicados a sor Mercedes, arquiveira de San Paio, e á Comunidade de Antealtares editada por Miguel García-Fernández e Ricardo Pichel (Santiago de Compostela: Consorcio de Santiago / Alvarellos Editora, 2023), a cargo de Ramón Mariño Paz.