Roig Rechou, B.-A.I Soto López, M.ª 1. (coord: Informe de Literatura Centro de Investigacións Lingüísticas e Literarias Ramón Piñeiro. A literatura galega no 1996 e a súa recepción. - López Valero, Mª del Mar (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 1998)
Sin resumen