Os Juegos Florales da A. C. A. «Santa Cecilia» (Marín,): poemario premiado de Celso Emilio Ferreiro e variantes voluntarias posteriores. - Acuña Trabazo, Ana (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 1998)
Sin resumen