Xesús Alonso Montero, Catedrático de Filoloxia Galega da Universidade de Santiago de Compostela e Académico da Lingua galega. - Acuña Trabazo, Ana; Mejía Ruiz, Carmen (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2000)
Sin resumen