Suso de Toro e Manuel Rivas: dous discursos literarios - Ramos Mateo, Hugo (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2003)
Este estudio é unha aproximación aos discursos narrativos de Soso de Toro e de Manuel Rivas que, desde diferentes perspectivas, renovaron a literatura galega para facela participe do universalidade da Arte.