Maler, Bertil (2023): "El subdialecto gallego de Mondoñedo" (Edición e notas de Mariña Arbor Aldea e estudo bio-bibliográfico de Pär Larson). Monografía 14 da Revista Galega de Filoloxía. A Coruña: Universidade da Coruña. - Costas González, Xosé Henrique (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2023)
Reseña a cargo de Xosé Henrique Costas de l obra El subdialecto gallego de Mondoñedo de Bertil Maler (edición y notas de Mariña Arbor Aldea y estudio bio-bibliográfico de Pär Larson), publicado como Monografía 14 de la Revista Galega de Filoloxía (A Coruña, Universidade da Coruña, 2023).