Costas González, Xosé-Henrique (2024): "A fala de Vigo. Trazos diferenciais da nosa variedade dialectal". Vigo: Universidade de Vigo, Área de Normalización Lingüística, 52 pp. - Navas Sánchez-Élez, María Victoria (Madrygal. Revista de Estudios Gallegos, 2024)
Reseña de la obra A fala de Vigo. Trazos diferenciais da nosa variedade dialectal de Xosé-Henrique Costas González (Vigo, Universidade de Vigo, Área de Normalización Lingüística, 2024, 52 pp.) a cargo de María Victoria Navas Sánchez-Élez